I vores restaurant tilbyder vi et Social Dining koncept, der indbyder til samvær og hygge ved de enkelte borde.
Dette giver mulighed for at prøve flere forskellige ting, og hvis du ikke kan beslutte dig tilbyder vi ligeledes 6 eller 10 serveringer og så vælger vi for dig.
Kokkens udvalg af serveringer – når du gerne vil prøve lidt mere.
375,00
10 serveringer
495,00
Scampirejer på sauté
(G + L)
90,00
Kroens rejesalat
med grønt og sprødt (G)
75,00
Koldrøget laks
med syltede rødløg og peberrodscreme (G)
90,00
Rimmet kammusling
med skilt kærnemælk (G)
90,00
Kartoffelsellerisuppe
(G + V)
85,00
Fransk løgsuppe
med ostebrød (V)
80,00
Kyllingerillette
med hvidløgsmayo
75,00
Røget skinke
med rygeostcreme og rugbrødschips
85,00
Soyabøf på groft mos
(G + L + V)
115,00
Falafler
på sprød salat (L + V)
85,00
Grønsagssoufflé
(V)
75,00
Stegt torsk
med spinatsauté og hvidvinscreme
110,00
Pankopaneret kylling
med whiskysauce
110,00
Svinemørbrad i serranosvøb
(G + L)
100,00
Langtidsstegt oksefilet
med madeirasauce 130g / 190g
145,00 /
185,00
Krydret kartoffelsoufflé
i butterdej (V)
50,00
Små stegte kartofler
(G + L)
50,00
Kartoffelrösti
(L + V)
50,00
Grove fritter
med urtesalt og aioli (G)
55,00
Tomatsalat
med vesterhavsost (G + V)
50,00
Grønkålssalat
med æbler og appelsin (G + V + L)
50,00
3 Unika oste
med hybenmarmelade og hjemmelavet knækbrød (V)
95,00
Lun æblekage
med vanilleis
95,00
Creme Brûlée
med vanilleis
85,00
Lemontiramisu
90,00
Gateau Marcel
med hindbær sorbet
85,00
Kroens Stjerneskud
med dampet og stegt fiskefilet, samt laks og rejer
175,00
Mørbrad Sauté Dijon
med ærter, bacon og pommes frites
185,00
Wienerschnitzel
med brasede kartofler og wienerdreng
195,00
Husets steak af oksefilet
med rösti og whiskysauce samt sæsonens garniture
228,00
(G) Glutenfri – (L) Laktosefri – (V) Vegetarisk