Jul på Hotel Røde-Kro

Julemenuer 2023

Menuerne fås også som ”Mad ud af huset”. Kolde retter anrettes på fade og i skåle. Varme retter leveres i termokasser og skal anrettes før servering. Emballage skal afleveres senest 4 dage efter arrangementet i rengjort stand ellers hæftes for manglende returnering.

Hovedretter

Nedenstående hovedretter bestilles til minimum 8 kuverter 

Grønlangkål med hamburgerryg
Kålpølser og flæsk. Serveres med sukkerbrunede kartofler, sennep og rødbeder

168,00

Flæskesteg med sprød svær
½ æbler med gelé og rødkål. Serveres med brune og hvide kartofler samt skysauce

158,00

Andesteg med rødkål
Serveres med ½ æbler med gele, samt svesker. Brune og hvide kartofler samt andesauce

258,00

Ris la mande
Med kirsebærsauce

65,00

Julebuffet

Marineret sild med karrysalat
 ½ æg med rejer og mayonnaise
Fiskefilet med remoulade og citron*
Lakseroulade med ostecreme
Hønsesalat med bacon
Medisterpølse med sønderjysk hvidkål

Grønlangkål med hamburgerryg,
Kålpølser og brunede kartofler
Vesterhavsost med kiks og druer
Browniebund med appelsin
Ris a la mande med kirsebærsauce
Brød og smør, samt fedt

Pris per person

268,00

* Fiskefileten er forstegt men skal lunes før servering
Ovenstående buffet bestilles til minimum 8 kuverter

Juleanretning

Udvalg af julens fristelser efter køkkenets valg
Brød og smør

Pris per person

178,00

(minimum 2 kuverter)
Anrettes på platter, men kan anrettes som buffet ved flere end 8 kuverter til kr. 198,- per person

 

Booking af værelser eller ophold

Booking af bord i vores restaurant