Frokost og tapas

Frokostbuffet

Minimum 15 couverter

2 slags sild med karrysalat
½ æg med rejer og mayonnaise
Fiskefilet med remoulade og citron
Røget laks med røræg og asparges
Frikadeller med rødkål og agurkesalat
Lun leverpostej med bacon og champignon
Mørbradbøf med champignon a la crème
Chokoladekage
To slags ost fra Naturmælk med garniturer

2 slags rugbrød og 1 slags lyst brød, samt smør og fedt

Pris pr. couvert

Kr. 195,-

Tapasbuffet

Minimum 15 couverter

Scampi med aioli
Røget lakseroulade
Barigoule – rillette af fisk
Røget landskinke
Vol au vents
Syltede svampe med ristet brød
Mini Grignots
Mozzarella spyd med tomat
Braiseret svinemørbrad på spidskål
Panna Cotta
Syltede frugter med råcreme
Chokoladekage

Serveres med 2 slags flûte, pestoer, aioli, oliven, grissini m.m.

Pris pr. couvert

Kr. 228,-