Menu’er

Menuerne er sæsonbestemte, så man får råvarerne, når de er bedst. Men den klassiske menu skal I heller ikke snydes for.

Nedenstående menuer bestilles til minimum 12 personer

Forretter

Røget ørred med stuvet spinat

Kr. 58,-

Tarteletter med høns i asparges

Kr. 52,-

Suppe efter eget valg

Kr. 52,-

Rejeanretning med pesto

Kr. 65,-

Hovedretter

Kyllingeroulade med årstidens garniture

Samt pommes rösti og whiskysauce

Kr. 128,-

Sprængt oksebryst med årstidens garniture

Samt peberrodssauce og hvide kartofler

Kr. 135,-

Kalvesteg stegt som vildt med waldorff, asier og tyttebær

samt bønner, sukkerbrunede kartofler og vildtsauce

Kr. 128,-

Oksesteg med sønderjysk hvidkål, asier og tyttebær

Kr. 135,-

Desserter

Chokoladekage med is

Kr. 48,-

Pandekager med is og frugt

Kr. 48,-

Kroens Islagkage

Kr. 48,-

Portionsanrettet citronfromage

Kr. 48,-

Forretter

Rosenkålscreme med souffléboller

Kr. 55,-

Scampisalat (Feldsalat, tørrede bær og citron)

Kr. 68,-

Fisketerrine med sprød salat

Kr. 58,-

Rødtungerulle med porrecreme

Kr. 65,-

Hovedretter

Varmrøget laks på fennikelsauté

Serveres med hvidvinscreme og krydderstegte kartofler

Kr. 158,-

Kylling med bagte rodfrugter

Serveres med estragonsauce og smørristede kartofler

Kr. 148,-

Rosastegt filet af kalv eller okse med variation af rødder

Serveres med forårsløgscreme og pommes galette

Kr. 158,-

Kalve eller oksemørbrad med syltede beder og brændt porre

Serveres med portvinsreduktion og pommes anna

Kr. 188,-

Desserter

Rumtopf – frugtsalat for voksne med råcreme

Kr. 52,-

Cheesecake med havtorn

Kr. 52,-

Nøddekurv med hjemmelavet sorbet

Kr. 65,-

Marcinbagt æble med kanel

Kr. 58,-

Forretter

Hvide asparges med to slags skinke og sauce Hollandaise

Kr. 79,-

Røget kylling med ramsløgspesto

Kr. 62,-

Barigoule – rillette af fisk på sprød salat

Kr. 62,-

Kold agurkecreme med røget laks

Kr. 68,-

Hovedretter

Laks med grønne asparges

Serveres med porrecreme og spæde kartofler

Kr. 158,-

Svinemørbrad svøbt i bacon

Serveres med skysauce og nøddestegte kartofler

Kr. 148,-

Rosastegt filet af kalv eller okse med spæde grønsager

Serveres med skysauce og pommes anna

Kr. 158,-

Kalve eller oksemørbrad med langtidsbagte tomater

Serveres med urtesjus og nye kartofler

Kr. 188,-

Desserter

Rabarbervariation

Kr. 58,-

Jordbær med fløde

Kr. 62,-

Koldskål med vaniljeis

Kr. 55,-

Lakridspanna cotta med nøddeparfait

Kr. 58,-

Forretter

Kold suppe – Gazpacio, agurk eller blomkål

Kr. 55,-

Skindstegt multe på sprødt

Kr. 58,-

Urtepaneret kuller med safran consommé

Kr. 62,-

Røget skinke med tomatsalat

Kr. 62,-

Hovedretter

Pighvar på sauté af grønsager

Serveres med hvidvinssauce og smørristede kartofler

Kr. 178,-

Braiseret porchetta med majs og kantareller

Serveres med urtesjus og persillekartofler

Kr. 148,-

Rosastegt filet af kalv eller okse med syltede beder

Serveres med porrecreme og pommes rissolée

Kr. 158,-

Kalve eller oksemørbrad med svampe

Serveres med sennepsjus og kartoffelsoufflé

Kr. 188,-

Desserter

Gateau Marcel med kirsebærsorbet

Kr. 68,-

Roulade af hvid kaffeis med hindbær

Kr. 68,-

Vanilleparfait med chokoladestykker

Kr. 58,-

Koldskålsfromage med sprødt

Kr. 58,-

Forretter

Cremesuppe – blomkål, jordskokke eller kartoffelporre

Kr. 55,-

Rimmet torsk med tomatconcassé

Kr. 62,-

Serrano med friskost på salat

Kr. 68,-

Laksecannaloni med porrecreme

Kr. 58,-

Hovedretter

Fasanbryst med kantareller og beder

Serveres med madeirasauce og rosmarinbagte petitekartofler

Kr. 158,-

Variation af and med orangesauce og lun rødkålssalat

Serveres med honningglaserede kartofler

Kr. 168,-

Rosastegt filet af kalv eller okse med skorzonerødder

Serveres med rødvinsglace og krydderbagte kartofler

Kr. 158,-

Kalve eller oksemørbrad med jordskokker

Serveres med cognacjus og pommes fondant

Kr. 188,-

Desserter

Portvinspocheret pære med mild lakridssorbet

Kr. 58,-

Tarte Tartin med kanelsorbet

Kr. 58,-

Creme Brûlée med ”Broken Gel” af passionsfrugt

Kr. 58,-

Blødende chokoladekage

Kr. 68,-