Menu’er

Menu 1

Forretter

Klar suppe med boller og urter
Aspargessuppe med kødboller
Rejeanretning med pesto (+ kr. 10,-)
Røget ørred med stuvet spinat
Laks a la Bellevue
Tarteletter med høns i asparges

Hovedretter

Kyllingeroulade på forårsgrønt – serveres med pommes rösti og kryddersauce

Flæskesteg med sprød svær og rødkål, samt ½ æble med gelé
Serveres med sukkerbrunede og hvide kartofler, samt flødesauce

Sprængt oksebryst med årstidens grønsager
Serveres med stuvet spidskål eller peberrodssauce, samt hvide kartofler

Kalvesteg stegt som vildt med waldorffsalat, asier og tyttebær
Serveres med bønner, sukkerbrunede og hvide kartofler, samt vildtsauce

Kalvesteg med rabarberkompot og agurkesalat
Serveres med grønsager, hvide kartofler og flødesauce

Oksesteg med sønderjysk hvidkål, asier og tyttebær
Serveres med glaserede løg, ristede champignons, bønner, hvide kartofler og skysauce

Desserter

Citronfromage
Hjemmelavet isrand med frisk frugt
Kold Grand Marnier soufflé
Chokoladekage med rørt is
Pandekager med is og frugt

Hovedret

kr. 120,-

2 retter

kr. 160,-

3 retter

kr. 200,-

Menu 2

Forretter og/eller mellemretter

Variation af laks – tatar, roulade og varmrøget
Fisketallerken
Jordskokkecreme med sprøde chips (efterår/vinter)
Tapastallerken
Carpaccio af okse med parmesan og ristede pinjekerner
Carpaccio af røget dyrekølle med rødbedesalat

Hovedretter

Indbagt svinemørbrad i urtefars med små nøddestegte kartofler og skysauce
Kalvefilet med provencekartofler og portvinssauce
Kalvemørbrad i serranosvøb med kartoffelkage og madeirasauce (+ kr. 20,-)
Ølmarineret oksefilet med kartoffelsoufflé og rødvinssauce
Rosastegt dyrefilet på sauté af la waldorff med bladselleri, vindruer og æbler – serveres med kartoffelfondant og vildtsky (+ kr. 20,-)
Ovenstående serveres med årstidens garniturer

Andesteg med halve æbler med gele, svesker og rødkål
Serveres med brune og hvide kartofler, samt andesauce
(efterår/vinter)

Desserter

Ostetallerken med udvalg af oste fra Naturmælk
Gateau Marcel med æblesorbet
Desserttallerken med kage, is og frugt
Creme Brûlée
Blødende chokoladekage

Hovedret

kr. 150,-

2 retter

kr. 200,-

3 retter

kr. 250,-

4 retter

kr. 300,-