Take Away

Når du ikke gider – gør vi…
Gældende ved færre end 10 personer ud af huset.
Bestilling på 74 66 22 49

Dagens Take Away

Som altid ligger vi en bestillingstråd op på Facebook til hvor der kan bestilles for hele ugen. Bestilling via Facebook skal dog gøres senest kl. 16:00 på dagen, da vi ellers risikerer at overse bestillingen.
Det er altid muligt at ringe på 74 66 22 49 mellem 10:00 og 20:00 med sin bestilling.
Maden kan afhentes mellem kl. 17:00 og 21:00

Uge 48

Torsdag d. 26/11
Stjerneskud – Kr. 95,-

 

Fredag d. 27/11 2020
Glaseret skinke med flødekartofler og salat – Kr. 90,-

 

Lørdag d. 28/11 2020
Andesteg med rødkål, brune kartofler og svesker – Kr. 138,-
Ris a la mande – Kr. 35,-

 

Søndag d. 29/11 2020
Grønlangkål med kålpølser og hamburgerryg – Kr. 100,-
Citronfromage – Kr. 35,-

 

Retterne pakkes som udgangspunkt portionsvis, ønsker man maden pakket i en termokasse er der et depositum på kr. 500,- som returneres ved tilbagelevering.

Stjerneskud

Serveres med dampet og stegt fiskefilet samt røget laks, rejer, dressing og asparges på ristet brød

Kr. 119,-

Wienerschnitzel

Serveres med brasede kartofler, ærter og smørsauce,
samt wienerdreng

Kr. 119,-

Mørbrad Sauté Dijon

Serveres med små bagte tomater, champignons, ærter og bacon samt pommes frites

Kr. 109,-

Kong Frederiks livret

Serveres med hvide kartofler eller pommes frites samt hakkede æg, løg og rødbeder

Kr. 109,-

Mørbradgryde

Serveres med ris og agurkesalat

Kr. 109,-

Gyros med tzatziki og salat

Hertil ris eller pommes frites

Kr. 109,-

Til afhentning fredag, lørdag og søndag. Skal bestilles senest kl. 12:00

Weekendtapas

Kokkens udvalg af fisk, koldt, ost og sødt

 

Juletapas

Udvalg af julens fristelser efter køkkenets valg

Kr. 148,-

 

 

 

Kr. 168,-

Månedens Convinience Menu

Menuen kan afhentes alle dage mellem kl. 14:00 og kl. 17:00 mod forudbestilling senest kl. 12:00 og til minimum 2 personer.
Menuen er forberedt herfra og mangler kun den sidste anretning og tilberedning.
Vejledning omkring tilberedning medfølger selvfølgelig ved afhentning.
Velbekomme.

November og december 2020

Forret:
Rosenkålssuppe med sprødt

Hovedret:
Oksetournedos med portvinssky og pommes Anna

Hertil ristede svampe og vintergrønt

Dessert – Vælg mellem følgende:
Juleis på chokoladebund

Ris a la mande med kirsebærsauce

2 retter kr. 198,-

3 retter kr. 238,-