Take Away

Når du ikke gider – gør vi…
Gældende ved færre end 10 personer ud af huset.
Bestilling på 74 66 22 49

Dagens Take Away (torsdag til søndag)

Som altid ligger vi en bestillingstråd op på Facebook til hvor der kan bestilles for hele ugen. Bestilling via Facebook skal dog gøres senest kl. 16:00 på dagen, da vi ellers risikerer at overse bestillingen.
Det er altid muligt at ringe på 74 66 22 49 mellem 10:00 og 19:30 med sin bestilling.
Maden kan afhentes mellem kl. 17:00 og 20:00

Uge 39

Mandag til onsdag henviser vi til vores øvrige Take Away

Torsdag d. 24/9 2020
Kroens stjerneskud – Kr. 95,-

Fredag d. 25/9 2020
Paneret flæsk med persillesauce – Kr. 90,-

Lørdag d. 26/9 2020
Langtidsstegt oksemørbrad – Kr. 105,-

Søndag d. 27/9 2020
Kylling sauté dijon med ærter – Kr. 90,-

Retterne pakkes som udgangspunkt portionsvis, ønsker man maden pakket i en termokasse er der et depositum på kr. 500,- som returneres ved tilbagelevering.

Stjerneskud

Serveres med dampet og stegt fiskefilet samt røget laks, rejer, dressing og asparges på ristet brød

Kr. 119,-

Wienerschnitzel

Serveres med brasede kartofler, ærter og smørsauce,
samt wienerdreng

Kr. 119,-

Mørbrad Sauté Dijon

Serveres med små bagte tomater, champignons, ærter og bacon samt pommes frites

Kr. 109,-

Kong Frederiks livret

Serveres med hvide kartofler eller pommes frites samt hakkede æg, løg og rødbeder

Kr. 109,-

Mørbradgryde

Serveres med ris og agurkesalat

Kr. 109,-

Gyros med tzatziki og salat

Hertil ris eller pommes frites

Kr. 109,-

Til afhentning fredag, lørdag og søndag. Skal bestilles senest dagen før kl. 16:00

Weekend tapas

Kokkens udvalg af fisk, koldt, ost og sødt

Kr. 135,-

Månedens Convinience Menu

Menuen kan afhentes alle dage mellem kl. 14:00 og kl. 17:00 mod forudbestilling senest kl. 12:00 og til minimum 2 personer.
Menuen er forberedt herfra og mangler kun den sidste anretning og tilberedning.
Vejledning omkring tilberedning medfølger selvfølgelig ved afhentning.
Velbekomme.

September 2020

Forret:
Røget svinemørbrad med æggestand, samt sprøde løgringe og hytteostcreme

Hovedret:
Oksefilet på puré med månedens garniture, samt nye bagte kartofler og glace

Dessert:
Toblerone cheese cake

2 retter kr. 198,-

3 retter kr. 238,-