Dagskursus med overnatning

Dag 1

  • Morgenbuffet fra Forrådskammeret – morgenbrød, diverse pålæg og
    ost, røræg, bacon og pølser, samt juice.
  • Kaffe, the og isvand på bordene i lokalet hele dagen.
  • Frokostanretning bestående af kolde og lune retter, samt ost.
  • 1 øl eller vand inklusive – serveres i særskilt lokale.
  • Eftermiddagskaffe og kage fra buffet i lokalet.
  • 6 serveringer efter køkkenchefens valg, samt kaffe.

Dag 2

  • Individuel morgenbuffet i restauranten.
  • Kaffe, the og isvand på bordene i lokalet hele dagen.
  • Afsluttende med lun frokostret.

Pris per person i dobbeltværelse: Kr. 1398,-
Enkeltværelsestillæg: Kr. 280,-
Lokaleleje – Gemakkerne og Spisestuen: Kr. 600,-
Lokaleleje – Gildesalen: Kr. 1000,-

Tilkøb:

Frisk frugt – dag 1: Kr. 35,-
Frisk frugt – dag 2 : Kr. 20,-
Kringle : Kr. 25,-
Mødevand: Kr. 27,- pr. stk.
Eftermiddagskaffe og kage – dag 2: Kr. 55,-
Vinmenu til aftenmenu: Kr. 295,-