I vores restaurant tilbyder vi et Social Dining koncept, der indbyder til samvær og hygge ved de enkelte borde.
Dette giver mulighed for at prøve flere forskellige ting, og hvis du ikke kan beslutte dig tilbyder vi ligeledes 6 eller 10 serveringer og så vælger vi for dig.
Kokkens udvalg af serveringer – når du gerne vil prøve lidt mere.
375,00
10 serveringer
495,00
Naanbrød
med dip, ølpølser samt saltmandler
Torskerillette
med agurk og valnødder
90,00
Koldrøget laks
med syltede rødløg og grønne asparges (G)
90,00
Kyllingerillette
med persillemayo
80,00
Røget svinemørbrad
med hytteost (G)
85,00
Bresaola
med mayo af soltørrede tomater samt parmesanchips (G)
85,00
Jordskokkesuppe
med grøn olie (V)
95,00
Skindstegt sandart
med rieslingsauce, urtesmør og sauterede squash
165,00
Lammemørbrad
med portvinssauce og bagt græskar og syltede rødløg
175,00
Marinerede spoleben
på spidskålssauté
125,00
Ølmarinerede svinekæber
på grov mos
145,00
Langtidsstegt oksefilet
med pebersauce og pastinakpuré 130g / 190g
145,00 / 185,00
Græskarsuppe
med chili (V)
75,00
Grønsagssoufflé
(V)
75,00
Nonchicken sticks
med persilleolie (L + V)
85,00
Falafler
med grøn olie og mos (V)
85,00
Vegetarisk bøf
med dagens grønt (V)
85,00
Kartoffelsoufflé
i butterdej (V)
50,00
Små stegte kartofler
(G + L)
50,00
Grove fritter
med urtesalt (G + L + V)
50,00
Spidskålssalat
(G + L + V)
45,00
Dagens efterårsgrønt
(G + L + V)
45,00
3 Unika oste
med hybenmarmelade og hjemmelavet knækbrød (V)
95,00
Æblemazarinkage
med goldmousse og vanilleis (V)
90,00
Mandelkage
med blommer og vanillecreme (V)
80,00
Pæretrifli
med hvid chokoladecreme (V)
85,00
Gateau Marcel
med stikkelsbærsorbet (V)
90,00
Kroens Stjerneskud
med dampet og stegt fiskefilet, samt laks og rejer
175,00
Mørbrad Sauté Dijon
med ærter, bacon og pommes frites
185,00
Wienerschnitzel
med brasede kartofler og wienerdreng
195,00
(G) Glutenfri – (L) Laktosefri – (V) Vegetarisk