Bryllupsmenu 1
Velkomstdrink
1 glas af husets æblecider fra Gyldensteen Gods
Forretter
Klar suppe med boller og urter
Aspargessuppe med kødboller
Rejeanretning med pesto (+ kr. 10,-)
Røget ørred med stuvet spinat
Laks a la Bellevue
Tarteletter med høns i asparges
Hovedretter
Kyllingeroulade på forårsgrønt – serveres med pommes rösti og kryddersauce
Flæskesteg med sprød svær og rødkål, samt ½ æble med gelé
Serveres med sukkerbrunede og hvide kartofler, samt flødesauce
Sprængt oksebryst med årstidens grønsager
Serveres med stuvet spidskål eller peberrodssauce, samt hvide kartofler
Kalvesteg stegt som vildt med waldorffsalat, asier og tyttebær
Serveres med bønner, sukkerbrunede og hvide kartofler, samt vildtsauce
Kalvesteg med rabarberkompot og agurkesalat
Serveres med grønsager, hvide kartofler og flødesauce
Oksesteg med sønderjysk hvidkål, asier og tyttebær
Serveres med glaserede løg, ristede champignons, bønner, hvide kartofler og skysauce
Desserter
Citronfromage
Hjemmelavet isrand med frisk frugt
Kold Grand Marnier soufflé
Chokoladekage med rørt is
Pandekager med is og frugt
Vine
Stony Creek Chardonnay, Stony Creek Shiraz,
1 glas Croix Milhas Muscat de Rivesaltes, samt øl, vand og isvand under middagen
Kaffe/the og sødt, samt natmad
Se længere nede
Arrangementet slutter en time efter servering af natmaden
Pris pr. couvert – frokost
Kr. 540,-
Pris pr. couvert – aften
Kr. 565,-
Bryllupsmenu 2
Velkomstdrink
1 glas af husets cava fra Mont-Marcal samt snacks
Forretter og/eller mellemretter
Variation af laks – tatar, roulade og varmrøget
Fisketallerken
Dampede grønne eller hvide asparges med sauce hollandaise (forår/sommer)
Jordskokkecreme med sprøde chips (efterår/vinter)
Tapastallerken
Carpaccio af okse med parmesan og ristede pinjekerner
Carpaccio af røget dyrekølle med rødbedesalat
Hovedretter
Indbagt svinemørbrad i urtefars med små nøddestegte kartofler og skysauce
Kalvefilet med provencekartofler og portvinssauce
Kalvemørbrad i serranosvøb med kartoffelkage og madeirasauce (+ kr. 20,-)
Ølmarineret oksefilet med kartoffelsoufflé og rødvinssauce
Rosastegt dyrefilet på sauté af la waldorff med bladselleri, vindruer og æbler – serveres med kartoffelfondant og vildtsky (+ kr. 20,-)
Ovenstående serveres med årstidens garniturer og anrettes på tallerkner til første gang og serveres fra fad anden gang.
Andesteg med halve æbler med gele, svesker og rødkål
Serveres med brune og hvide kartofler, samt andesauce
(efterår/vinter)
Desserter
Ostetallerken med udvalg af oste fra Naturmælk
Gateau Marcel med æblesorbet
Desserttallerken med kage, is og frugt
Creme Brûlée
Blødende chokoladekage
Vine
Stony Creek Chardonnay, Stony Creek Shiraz,
1 glas Croix Milhas Muscat de Rivesaltes, samt øl, vand og isvand under middagen
Kaffe/the og sødt og natmad
Se længere nede
Fri bar med øl, vand og vin
Pris pr. couvert – frokost – 3 retter
Kr. 600,-
Pris pr. couvert – frokost – 4 retter
Kr. 670,-
Pris pr. couvert – aften – 3 retter
Kr. 650,-
Pris pr. couvert – aften – 4 retter
Kr. 720,-
Til kaffen
Mormors småkager
Kransekagestykker
Sarah Bernard
Molly’s Irish Cream – kr. 30,- pr. glas
Gul Grand Marnier – kr. 45,- pr. glas
Camus VS – kr. 45,- pr. glas
Natmad
Klar suppe med boller og urter
Aspargessuppe med boller
”Byg selv” hotdog’s
Croissanter med hønsesalat og rejesalat
Frikadeller med kold kartoffelsalat
Æggekage med bacon og purløg
Sønderjysk pølsebord (+ kr. 15,-)