Bryllup i Rødekro, nær Aabenraa

Bryllupsmenu 1

Velkomstdrink

1 glas af husets æblecider fra Gyldensteen Gods

Forretter

Klar suppe med boller og urter
Aspargessuppe med kødboller
Rejeanretning med pesto (+ kr. 10,-)
Røget ørred med stuvet spinat
Laks a la Bellevue
Tarteletter med høns i asparges

Hovedretter

Kyllingeroulade på forårsgrønt – serveres med pommes rösti og kryddersauce

Flæskesteg med sprød svær og rødkål, samt ½ æble med gelé
Serveres med sukkerbrunede og hvide kartofler, samt flødesauce

Sprængt oksebryst med årstidens grønsager
Serveres med stuvet spidskål eller peberrodssauce, samt hvide kartofler

Kalvesteg stegt som vildt med waldorffsalat, asier og tyttebær
Serveres med bønner, sukkerbrunede og hvide kartofler, samt vildtsauce

Kalvesteg med rabarberkompot og agurkesalat
Serveres med grønsager, hvide kartofler og flødesauce

Oksesteg med sønderjysk hvidkål, asier og tyttebær
Serveres med glaserede løg, ristede champignons, bønner, hvide kartofler og skysauce

Desserter

Citronfromage
Hjemmelavet isrand med frisk frugt
Kold Grand Marnier soufflé
Chokoladekage med rørt is
Pandekager med is og frugt

Vine

Stony Creek Chardonnay, Stony Creek Shiraz,
1 glas Croix Milhas Muscat de Rivesaltes, samt øl, vand og isvand under middagen

Kaffe/the og sødt, samt natmad

Se længere nede

Arrangementet slutter en time efter servering af natmaden

Pris pr. couvert – frokost

Kr. 540,-

Pris pr. couvert – aften

Kr. 565,-

Bryllupsmenu 2

Velkomstdrink

1 glas af husets cava fra Mont-Marcal samt snacks

Forretter og/eller mellemretter

Variation af laks – tatar, roulade og varmrøget
Fisketallerken
Dampede grønne eller hvide asparges med sauce hollandaise (forår/sommer)
Jordskokkecreme med sprøde chips (efterår/vinter)
Tapastallerken
Carpaccio af okse med parmesan og ristede pinjekerner
Carpaccio af røget dyrekølle med rødbedesalat

Hovedretter

Indbagt svinemørbrad i urtefars med små nøddestegte kartofler og skysauce
Kalvefilet med provencekartofler og portvinssauce
Kalvemørbrad i serranosvøb med kartoffelkage og madeirasauce (+ kr. 20,-)
Ølmarineret oksefilet med kartoffelsoufflé og rødvinssauce
Rosastegt dyrefilet på sauté af la waldorff med bladselleri, vindruer og æbler – serveres med kartoffelfondant og vildtsky (+ kr. 20,-)
Ovenstående serveres med årstidens garniturer og anrettes på tallerkner til første gang og serveres fra fad anden gang.

Andesteg med halve æbler med gele, svesker og rødkål
Serveres med brune og hvide kartofler, samt andesauce
(efterår/vinter)

Desserter

Ostetallerken med udvalg af oste fra Naturmælk
Gateau Marcel med æblesorbet
Desserttallerken med kage, is og frugt
Creme Brûlée
Blødende chokoladekage

Vine

Stony Creek Chardonnay, Stony Creek Shiraz,
1 glas Croix Milhas Muscat de Rivesaltes, samt øl, vand og isvand under middagen

Kaffe/the og sødt og natmad

Se længere nede

Fri bar med øl, vand og vin

Pris pr. couvert – frokost – 3 retter

Kr. 600,-

Pris pr. couvert – frokost – 4 retter

Kr. 670,-

Pris pr. couvert – aften – 3 retter

Kr. 650,-

Pris pr. couvert – aften – 4 retter

Kr. 720,-

Til kaffen

Mormors småkager
Kransekagestykker
Sarah Bernard
Molly’s Irish Cream – kr. 30,- pr. glas
Gul Grand Marnier – kr. 45,- pr. glas
Camus VS – kr. 45,- pr. glas

Natmad

Klar suppe med boller og urter
Aspargessuppe med boller
”Byg selv” hotdog’s
Croissanter med hønsesalat og rejesalat
Frikadeller med kold kartoffelsalat
Æggekage med bacon og purløg
Sønderjysk pølsebord (+ kr. 15,-)