Frokost og tapas

Med en af nedenstående menuer får du muligheden for et middagsarrangement i uformelle rammer med et udvalg af kolde og lune retter.

Frokostbuffet’en er den klassiske frokost mens tapasbuffet’en byder på et udvalg af kolde hapsere og sødt.

Kontakt gerne receptionen, hvis du har spørgsmål til nedenstående, så vi kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Frokostbuffet

Minimum 15 couverter

2 slags sild med karrysalat
½ æg med rejer og mayonnaise
Fiskefilet med remoulade og citron
Røget laks med røræg og asparges
Frikadeller med rødkål og agurkesalat
Lun leverpostej med bacon og champignon
Mørbradbøf med champignon a la crème
Chokoladekage
To slags ost fra Naturmælk med garniturer

2 slags rugbrød og 1 slags lyst brød, samt smør og fedt

Pris pr. couvert

Kr. 195,-

Der er mulighed for følgende tilvalg:
Tarteletter med høns i asparges: Kr. 15,-
Ribbensteg: Kr. 15,-
Hjemmelavet is: Kr. 15,-

Tapasbuffet

Minimum 15 couverter

Scampi med aioli
Røget lakseroulade
Kyllingesoufflé
Røget landskinke
Vol au vents
Syltede svampe med ristet brød
Mini Grignots
Mozzarella spyd med tomat
Braiseret svinemørbrad på spidskål
Panna Cotta
Syltede frugter med råcreme
Chokoladekage

Serveres med 2 slags flûte, pestoer, aioli, oliven, grissini m.m.

Pris pr. couvert

Kr. 228,-