Sharefood

Sharefood er delemad, hvor der ved bordet serveres forskellige retter, som I deler imellem jer. På denne måde kan I og jeres gæster prøve flere forskellige lækre og veltilberedte retter uden at skulle stå i kø ved en buffet.

Konceptet passer både til større og mindre arrangementer, formelle og uformelle fester.

Uanset anledningen er formålet at gøre jeres spiseoplevelse mere social med fokus på smagsindtryk, æstetiske serveringsformer og ærligt håndværk.

Vi anbefaler, at man vælger 2-3 forretter, 2 hovedretselementer, samt kartofler og grønt.

Osten og desserten er tallerkenanrettet og her vil 1 ret derfor være nok.

Forretter

Hvidløgsstegte scampirejer med mild aioli
Kroens rejesalat med grønt
Varmrøget laks med purløgscreme og grønne asparges
Kartoffelrösti med røget laks, creme fraiche og rødløg

Mellemretter

Hønsesalat med sprød bacon
Røget svinemørbrad med æggestand, sprøde løgringe og hytteostcreme
Bresaola med parmesanchips og mayo lavet på soltørrede tomater
Carpaccio med parmesan og ristede pinjekerner

Hovedretter

Pankopaneret kyllingerillette med trøffelmayo og grove fritter
Braiserede svinekæber på groft mos
Svin i svøb med stegte kartofler
Langtidsstegt oksefilet på gulerodspuré med timiansky og kartoffelsoufflé
Hovedretter serveres med kokkens udvalgte salat

Ost

3 slags ost med nøddemix og hjemmelavet knækbrød

Sødt

Gateau Marcel
Årstidens cheesecake
Blondibund med hindbærmousse
Creme Brûlée med vaniljeis
Snickers is på karamelbund

6 elementer

Her vælges 3 forretter/mellemretter, 2 hovedretter og 1 dessert

Kr. 338,-

8 elementer

Her vælges 3 forretter, 2 mellemretter, 2 hovedretter og 1 dessert

Kr. 378,-

Der er også mulighed for, at vores nøje udvalgte og sæsonbestemte retter fra restauranten kan indgå i jeres menu.

10 elementer

Her vælges 3 forretter, 3 mellemretter, 2 hovedretter, ost og 1 dessert

Kr. 408,-