Sharefood

Sharefood er delemad, hvor der ved bordet serveres forskellige retter, som I deler imellem jer. På denne måde kan I og jeres gæster prøve flere forskellige lækre og veltilberedte retter uden at skulle stå i kø ved en buffet.

Konceptet passer både til større og mindre arrangementer, formelle og uformelle fester.

Uanset anledningen er formålet at gøre jeres spiseoplevelse mere social med fokus på smagsindtryk, æstetiske serveringsformer og ærligt håndværk.

Vi anbefaler, at man vælger 2-3 forretter, 2 hovedretselementer, samt kartofler og grønt.

Osten og desserten er tallerkenanrettet og her vil 1 ret derfor være nok.

Fisk & Skaldyr

Varmrøget laks med purløgscreme og grønne asparges
Kartoffelrösti med røget laks, creme fraiche og rødløg

Kolde & lune retter

Kyllingesoufflé med persilleolie
Røget svinemørbrad med æggestand, sprøde løgringe og hytteostcreme
Breasaula med parmesanchips og mayo lavet på soltørrede tomater

Fjerkræ & kød

Pankopaneret kyllingerillette med trøffelmayo
Braiserede svinekæber på groft mos
Gris på grill med knuste kartofler og sprød rucola
Kalvemørbrad på gulerodspuré med timiansky

Kartofler & grønt

Krydret kartoffelsoufflé i butterdej
Pommes Anna
Kokkens udvalg af salat efter sæson

Ost

3 slags ost med balsamicoristede nødder og hjemmelavet knækbrød

Sødt

Gateau Marcel
Cheesecake med havtorn
Rabarbertrifli
Creme Brûlée med vaniljeis
Snickers is på karamelbund

6 elementer
Kr. 328,-

8 elementer
Kr. 368,-

10 elementer
Kr. 398,-

Der er også mulighed for, at vores nøje udvalgte og sæsonbestemte retter
fra restauranten kan indgå i jeres menu.