Selskabsmenu

Nedenstående retter serveres på klassisk vis og serveres enten på tallerken eller fra fad.
Alle hovedretter bydes to gange.

Forretter

Lakseanretning med tre slags laks

Kr. 75,-

Tarteletter med høns i asparges

Kr. 65,-

Suppe efter eget valg

Kr. 65,-

Carpaccio med pinjekerner og parmesanflager

Kr. 78,-

Lille tapastallerken

Kr. 78,-

Hovedretter

Kyllingeroulade med sæsonens garniture.
Serveres med små ristede kartofler og whiskysauce

Kr. 148,-

Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, asier og tyttebær.
Serveres med bønner, hvide og sukkerbrunede kartofler, samt vildtsauce

Kr. 148,-

Oksesteg med sønderjysk hvidkål, asier og tyttebær. Serveres med bønner,
champignons og perleløg, samt hvide kartofler og flødesauce

Kr. 155,-

Langtidsstegt oksefilet med sæsonens garniture.
Serveres med kartoffelsoufflé og rødvinssauce

Kr. 178,-

Kalvemørbrad med sæsonens garniture.
Serveres med små kartofler med skræl og urtesky

Kr. 188,-

Dessert

Gateau Marcel med vaniljeis

Kr. 78,-

Jordbæris på mandelbund

Kr. 68,-

Snickers is på karamelbund

Kr. 68,-

Toblerone Cheesecake med friske bær

Kr. 68,-

Pandekager med rørt is

Kr. 65,-