Menuerne er sæsonbestemte, så man får råvarerne, når de er bedst. Men den klassiske menu skal I heller ikke snydes for.
Nedenstående menuer er til minimum 12 personer
Forretter
Røget ørred med stuvet spinat
Kr. 58,-
Rejeanretning med pesto
Kr. 65,-
Lakseanretning
Kr. 68,-
Tarteletter med høns i asparges
**Kr. 52,-
Suppe efter eget valg
Kr. 52,-
Hovedretter
Kyllingeroulade med årstidens garniture
Samt pommes rösti og whiskysauce
Kr. 128,-
Sprængt oksebryst med årstidens garniture
Samt peberrodssauce og hvide kartofler
Kr. 135,-
Kalvesteg stegt som vildt med waldorff, asier og tyttebær
samt bønner, sukkerbrunede kartofler og vildtsauce
Kr. 128,-
Oksesteg med sønderjysk hvidkål, asier og tyttebær samt bønner
Serveres med hvide kartofler og flødesauce
Kr. 135,-
Desserter
Chokoladekage med is
Kr. 48,-
Pandekager med is og frugt
**Kr. 48,-
Kroens Islagkage
Kr. 48,-
Portionsanrettet citronfromage
Kr. 48,-
Desserttallerken
Kr. 48,-
Forretter
Rosenkålscreme med souffléboller
**Kr. 55,-
Scampisalat (Feldsalat, tørrede bær og citron)
Kr. 68,-
Fisketerrine med sprød salat
Kr. 58,-
Rødtungerulle med porrecreme
Kr. 65,-
Hovedretter
Varmrøget laks på fennikelsauté
Serveres med hvidvinscreme og krydderstegte kartofler
Kr. 158,-
Kylling med bagte rodfrugter
Serveres med estragonsauce og smørristede kartofler
Kr. 148,-
Rosastegt filet af okse med variation af rødder
Serveres med forårsløgscreme og pommes galette
Kr. 158,-
Kalve eller oksemørbrad med syltede beder og brændt porre
Serveres med portvinsreduktion og pommes anna
Kr. 188,-
Desserter
Rumtopf – frugtsalat for voksne med råcreme
Kr. 52,-
Cheesecake med havtorn
Kr. 52,-
Nøddekurv med hjemmelavet sorbet
**Kr. 65,-
Marcinbagt æble med kanel
Kr. 58,-
Forretter
Hvide asparges med to slags skinke og sauce Hollandaise
*Kr. 79,-
Røget kylling med ramsløgspesto
Kr. 62,-
Kold agurkecreme med røget laks
Kr. 62,-
Tuncarpaccio
Kr. 68,-
Hovedretter
Laks med grønne asparges
Serveres med porrecreme og spæde kartofler
Kr. 158,-
Svinemørbrad svøbt i bacon
Serveres med skysauce og nøddestegte kartofler
Kr. 148,-
Rosastegt filet af okse med spæde grønsager
Serveres med skysauce og pommes anna
Kr. 158,-
Kalve eller oksemørbrad med langtidsbagte tomater
Serveres med urtesjus og nye kartofler
Kr. 188,-
Desserter
Rabarbervariation
Kr. 65,-
Jordbær med vaniljeis
**Kr. 68,-
Variation af koldskål
Kr. 65,-
Lakridspanna cotta med nøddeparfait
**Kr. 58,-
Forretter
Kold suppe – Gazpacio, agurk eller blomkål
**Kr. 55,-
Skindstegt multe på sprødt
Kr. 58,-
Dampet hellefisk med urteskum
**Kr. 62,-
Røget skinke med tomatsalat
Kr. 62,-
Hovedretter
Pighvar på sauté af grønsager
Serveres med hvidvinssauce og smørristede kartofler
Kr. 178,-
Honningglaseret kam af gris med majs og kantareller
Serveres med urtesjus og persillekartofler
Kr. 148,-
Rosastegt filet af okse med syltede beder
Serveres med porrecreme og pommes rissolée
Kr. 158,-
Kalve eller oksemørbrad med svampe
Serveres med sennepsjus og kartoffelsoufflé
Kr. 188,-
Desserter
Gateau Marcel med kirsebærsorbet
Kr. 68,-
Roulade af hvid kaffeis med hindbær
Kr. 68,-
Vanilleparfait med chokoladestykker
Kr. 58,-
Brombærfragilité
Kr. 68,-
Forretter
Cremesuppe – blomkål, jordskokke eller kartoffelporre
**Kr. 55,-
Rimmet torsk med tomatconcassé
Kr. 62,-
Laksecannaloni med porrecreme
Kr. 58,-
Serrano med friskost på salat
Kr. 68,-
Hovedretter
Dyrefilet med syltede tranebær og sauté af svampe
Serveres med vildtsauce og pommes fondant
Kr. 188,-
Variation af and med orangesauce og lun rødkålssalat
Serveres med honningglaserede kartofler
Kr. 168,-
Rosastegt filet af okse med skorzonerødder
Serveres med rødvinsglace og krydderbagte kartofler
Kr. 158,-
Kalve eller oksemørbrad med jordskokker
Serveres med cognacjus og pommes anna
Kr. 188,-
Desserter
Tobleroneis på mandelbund
Kr. 62,-
Tarte Tartin med kanelsorbet
Kr. 65,-
Creme Brûlée med ”Broken Gel” af passionsfrugt
Kr. 58,-
Blødende chokoladekage
Kr. 68,-




Velkomst
Husets velkomst
Kr. 208,-
Cava Mont-Marcal Brut eller Demi sec
Kr. 248,-
Viña Tarapaca Brut Chardonnay, Chile
Kr. 248,-
Hvidvin med hyldeblomst
Kr. 258,-
Snacks
Saltede mandler
Kr. 25,-
Lakridspopcorn
Kr. 20,-
Rugbrødssnacks
Kr. 20,-
Saltstænger og peanuts
Kr. 20,-
Grissini med 2 slags dip
Kr. 25,-
Kaffe, sødt & Avec
Kaffe og the
Kr. 30,-
Småkager
Kr. 20,-
Kransekagestykker
Kr. 26,-
Sarah Bernard
Kr. 26,-
Molly’s Irish Cream
Kr. 30,-
Gul Grand Marnier
Kr. 45,-
Camus VS
Kr. 45,-
Matusalem 15 års
Kr. 55,-
Se i øvrigt vores velassorterede aveckort for flere muligheder
Natmad
Suppe efter eget valg – serveres med flûte
Kr. 55,-
”Byg selv” hotdog’s
Kr. 55,-
”Byg selv” Croissanter med hønsesalat og rejesalat
Kr. 55,-
Frikadeller med kold kartoffelsalat
Kr. 48,-
Æggekage med bacon og purløg
Kr. 55,-
Sønderjysk pølsebord
Kr. 65,-
Mad ud af huset
- Forretter og desserter anrettes på fade medmindre andet aftales.
- Retter med * laves ikke ud af huset.
- Retter med ** skal man selv anrette efter levering.
- Varme retter leveres i termokasser og anrettes før servering.
- Emballage skal afleveres indenfor 4 dage i rengjort tilstand.
- Der pålægges et depositum på kr. 500,- for emballage.
- Vi leverer gerne maden, dog gælder:
- Der skal bestilles til min. 12 kuverter.
- Levering er gratis indenfor 15 km.
- Ved afstande mellem 15 og 25 km er prisen kr. 250,- for levering.
- Ved afstande derover er prisen efter individuel aftale.