Restaurant i Rødekro

Vi har fokus på kvalitet og hygge

I restauranten lægger vi vægt på de friske råvarer og den gode smag. Her skal du føle dig hjemme og blot læne dig tilbage og nyde en aften i godt selskab. Om aftenen tilbyder vi i restauranten et Social Dining koncept med mulighed for sharefood og små forskellige retter.

Vi har altid gode vine til fornuftige priser. Vinene er udvalgt, så de passer til menuerne og komplimenterer de enkelte smagsnuancer i vores retter. Restauranten tilbyder naturligvis også god øl til vores klassiske kromad. Vi har både flaskeøl, fadøl fra Fuglsang samt diverse specialøl.

Vores gæster kommer fra hele landet, herunder Sønderjylland og Aabenraa området.

Køkkenet har følgende åbningstider:
Mandag til søndag: kl. 17.00 – 21.00
Dog skal der senest afgives bestilling til køkkenet kl. 20.45.

Se alle vores menukort i restauranten ved at klikke på billederne nedenfor.

Velbekomme!

Restaurant i hjertet af Rødekro nær Aabenraa

Hotel Røde Kro byder dig velkommen til vores førsteklasses restaurant. Vores restaurant er det perfekte sted at forkæle dine smagsløg og nyde en mindeværdig spiseoplevelse.

Vi lægger vægt på at skabe en behagelig og hyggelig atmosfære, hvor du kan slappe af og nyde dit måltid. Vores venlige og opmærksomme personale er altid parate til at give dig den bedste service og anbefalinger.

Vores restaurant er også det perfekte sted til specielle anledninger, private begivenheder eller romantiske middage. Vi tilbyder en omhyggeligt udvalgt vinliste, der supplerer vores menu og fuldender din madoplevelse.

Efter en lækker middag kan du vælge at nyde en afslappende aften i vores hyggelige bar eller tage en spadseretur i vores charmerende omgivelser.

Så hvis du søger en restaurant i Rødekro nær Aabenraa, der leverer en uforglemmelig gastronomisk oplevelse, skal du besøge Hotel Røde Kro. Vi ser frem til at byde dig velkommen og tilfredsstille din smagsløg med vores enestående køkken.

Booking af værelser eller ophold

Booking af bord i vores restaurant