Restaurant i Rødekro, nær Aabenraa

Restaurant med fokus på kvalitet og hygge

Hotel Røde Kro i Rødekro tæt ved Aabenraa emmer af atmosfære og hygge. Kroen kan dateres tilbage til 1649, og inde i restauranten vidner malerierne på væggene om kroens lange og stolte historie.

Gennem flere hundrede år har restauranten altid lagt væk på friske råvarer og den gode smag. Restaurantens frokostkort byder på klassisk kromad som Stjerneskud, Pariserbøf, Røde Kro-burger og Wienerschnitzel samt velassorteret smørrebrød.

Om aftenen tilbyder restauranten a la carte kort med bl.a. fyldt Rødspætte, mørbrad sauté dijon eller en saftig oksefilet.
Derudover tilbyder restauranten midt i Rødekro altid en sæsonmenu med fem retter, som sammensættes ud fra sæsonens råvarer. Sæsonmenuen kan altid ses her på hjemmesiden.

Vi har altid gode vine til fornuftige priser. Vinene er udvalgt, så de passer til menuerne og komplimenterer de enkelte smagsnuancer i vores retter.
Restauranten tilbyder naturligvis også god øl til vores klassiske kromad. Vi har både almindelig pilsner og fadøl og specialøl fra Gourmetbryggeriet.

Køkkenet har åben alle ugens dage fra kl. 11.30 – 21.00. Dog skal der senest afgives bestilling til køkkenet kl. 20.45.

Se alle vores menukort i restauranten ved at klikke på billederne nedenfor.

Velbekomme!

null

Frokostmenu

null

Aftenmenu

null

Vinkort

null

Arrangementer