I vores restaurant tilbyder vi et Social Dining koncept, der indbyder til samvær og hygge ved de enkelte borde.
Dette giver mulighed for at prøve flere forskellige ting, og hvis du ikke kan beslutte dig tilbyder vi ligeledes 6 eller 10 serveringer og så vælger vi for dig.
Koldrøget laks – kyllingerillette – carpaccio
Ølbraiserede svinekæber – langtidsstegt oksefilet – vintergarniture
Panna Cotta
Kr. 395,00
Vinmenu – Kr. 315,- per person
Kroens rejesalat – koldrøget laks
Kartoffelporresuppe – kyllingerillette – carpaccio
Ølbraiserede svinekæber – langtidsstegt oksefilet – vintergarniture
Vesterhavsost med stikkelsbær
Bailey’s islagkage
Kr. 525,00
Vinmenu – kr. 395,- per person
Kroens rejesalat
med grønt og sprødt (L)
75,00
Rimmet kammusling
med citronmayo (L)
90,00
Koldrøget laks
med syltede rødløg
90,00
Kartoffelporresuppe
med persilleolie (G + L)
85,00
Kyllingerillette
med hvidløgsmayo (G + L)
75,00
Rørt tatar
med sprøde rugbrødschips (G)
85,00
Rødbedebøf på groft mos
med sæsonens garniture (G + L)
145,00
Falafler
med hummus og sæsonens garniture (G + L)
145,00
Blomkålscurry
med ris og sæsonens garniture
145,00
Nedenstående retter serveres med sæsonens garniture.
Stegt torsk
med sennepssauce og små ristede kartofler (G + L)
195,00
Langtidsstegt oksefilet
med pebersauce og pommes rösti 130g / 190g (G)
185,00 / 225,00
Kroens Stjerneskud
med dampet og stegt fiskefilet, samt laks og rejer (G + L)
175,00
Mørbrad Sauté Dijon
med ærter, bacon og pommes frites (G + L)
185,00
Wienerschnitzel
med brasede kartofler og wienerdreng (G + L)
195,00
Kong Frederiks Livret
med hakkede løg, rødbeder og æg (L)
175,00
Steak af oksefilet
med pebersauce samt pommes rösti (G + L)
245,00
3 Unika oste
med hybenmarmelade og hjemmelavet knækbrød (V)
95,00
Nøddefragilité
med hvid kaffeis (L)
85,00
Baileys islagkage (L)
85,00
Pandekager med is (G + L)
75,00
Kroens iscocktail (L)
65,00
Allergener
(G) Indeholder gluten – (L) Indeholder laktose