Lad os hjælpe med konfirmandens store dag – om festen er stor eller lille, så hjælper vi gerne med maden.
I denne folder finder du dette års menuer, som er sammensat med øje for konfirmanden.
Vi lægger vægt på de friske råvarer og den gode smag i vores køkken og sammen med vores mange års erfaring indenfor branchen, kan I trygt overlade arrangementet til os og nyde festen sammen med jeres gæster.
I er altid velkomne til at kigge forbi hotellet til en uforpligtende samtale – dog anbefaler vi, at I ringer i forvejen, så vi kan give jer den fulde opmærksomhed.
Vi ser frem til at hjælpe jer med planlægningen af jeres fest.
Med venlig hilsen
Hotel Røde-Kro, Winnie & Erik Jørgensen
Menuerne bestilles til minimum 15 personer
Emballage skal afleveres senest 4 dage efter arrangementet i rengjort stand ellers hæftes for manglende returnering
Alle priser er i danske kroner og inklusive 25 % moms
Priser og menuer er gældende fra 1/8 2025
Forretter
(vælg to af nedenstående)
Kroens rejesalat
Lakseroulade med spinat og ostecreme
Koldrøget laks med purløgscreme
Hønsesalat med bacon
Tarteletter med høns i asparges
Røget landskinke med melonsalat
Hovedretter
(vælg to af hver af nedenstående)
Pankopaneret kyllingebryst
Glaseret skinke
Svinemørbrad i svøb
Langtidsstegt oksefilet (+ kr. 20,-)
Flødekartofler
Bagt kartoffel med kryddersmør
Kartoffelsoufflé
Små kartofler vendt i urter
Whiskysauce
Kryddersauce
Bearnaisesauce
Pastasalat
Broccolisalat
Sommersalat
Spidskålssalat med æbler
Desserter
(vælg to af nedenstående)
Daim Islagkage
Brownie med goldmousse
Pandekage med rørt is
Frugtsalat med råcreme
Toblerone Cheesecake
Jordbærislagkage på mandelbund
Pris per person
2 retter
268,00
Pris per person
3 retter
318,00
Børn 3-12 år
2 retter
168,00
Børn 3-12 år
3 retter
198,00