Nedenstående retter serveres på klassisk vis og serveres enten på tallerken eller fra fad. Alle hovedretter bydes to gange.
Kontakt gerne receptionen får en uforpligtende samtale, hvis vi skal hjælpe dig med din næste fest.
Nedenstående menuer er til minimum 12 personer.
(Minimum 12 personer)
Forret
Rimmet kammusling med grøn olie
Hønsesalat med baconcrumble
Røget svinemørbrad med hytteostcreme og løgringe
Hovedret
Pankopaneret kyllingebryst
Langtidsstegt oksefilet
Små ristede kartofler og bearnaisesauce
Kokkens to udvalgte salater
Dessert
Blødende chokoladekage med vaniljeis
Pris per person
358,00
Tilkøb af 3 Unikaoste
med hjemmelavet knækbrød
68,00 pr. person
Ovenstående menu afspejler sig i vores sharefood-koncept, hvor forretten og hovedretten anrettes i mindre skåle og serveres ved bordene. Ost og dessert anrettes på tallerkner og serveres herpå.
(Minimum 12 personer)
Kroens rejesalat
med sprødt og grønt
78,00
Lakseanretning
med tre slags laks
88,00
Tarteletter
med høns i asparges
78,00
Carpaccio
med pinjekerner og parmesanflager
78,00
Lille tapastallerken
88,00
Pankopaneret kylling med sæsonens garniture
serveres med små ristede kartofler og whiskysauce
168,00
Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, asier og tyttebær
serveres med bønner, hvide og sukkerbrunede kartofler, samt vildtsauce
188,00
Oksesteg med sønderjysk hvidkål, asier og tyttebær serveres med bønner, champignons og perleløg, samt hvide kartofler og flødesauce
198,00
Langtidsstegt oksefilet med sæsonens garniture
serveres med kartoffelsoufflé og pebersauce
228,00
3 slags Unika oste med hjemmelavet knækbrød
88,00
Jordbæris på mandelbund
78,00
Snickers is på karamelbund
78,00
Årstidens cheesecake
78,00
Pandekager med rørt is
78,00
Gateau Marcel med vaniljeis
88,00
Nøddekurv med frisk frugt og rørt is
98,00