Nedenstående retter serveres på klassisk vis og serveres enten på tallerken eller fra fad. Alle hovedretter bydes to gange.
Kontakt gerne receptionen får en uforpligtende samtale, hvis vi skal hjælpe dig med din næste fest.
Nedenstående menuer er til minimum 12 personer.
Lakseanretning
med tre slags laks
88,00
Tarteletter
med høns i asparges
78,00
Suppe
efter eget valg
75,00
Bresaola
med parmesanchips og mayo af soltørrede tomater
78,00
Lille tapastallerken
88,00
Fyldt kylling med sæsonens garniture
serveres med små ristede kartofler og whiskysauce
158,00
Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, asier og tyttebær
serveres med bønner, hvide og sukkerbrunede kartofler, samt vildtsauce
158,00
Oksesteg med sønderjysk hvidkål, asier og tyttebær
serveres med bønner, champignons og perleløg, samt hvide kartofler og flødesauce
158,00
Langtidsstegt oksefilet med sæsonens garniture
serveres med kartoffelsoufflé og rødvinssauce
198,00
Kalvemørbrad med sæsonens garniture
serveres med små kartofler med skræl og urtesky
218,00
Jordbæris på mandelbund
78,00
Snickers is på karamelbund
78,00
Årstidens cheesecake
78,00
Pandekager med rørt is
78,00
Gateau Marcel med vaniljeis
88,00
Nøddekurv med frisk frugt og rørt is
88,00