Sæsonmenu
Jordskokker
Rødtunge med safrancreme
Kalvefilet med årstiden garniture
Blød ost med skum
Sød sveske
2 retter Kr. 248,-
3 retter Kr. 308,-
4 retter Kr. 358,-
5 retter Kr. 398,-
FORRETTER
Rejesalat med forårsgrønt og avocado
Kr. 78,-
Lakseanretning
Laksetatar, lakseroulade med spinat samt varmrøget laks
Kr. 78,-
Carpaccio af oksemørbrad med tomatsalat
Kr. 94,-
Tapastallerken
Hvidløgsmarinerede rejer, Chorizo og Serrano
Kr. 88,-
HOVEDRETTER – KROENS KLASSIKERE
Fyldt rødspætte med rejer og asparges
Serveres med hvide kartofler og hummersauce
Tilberedningstid 25 minutter
Kr. 168,-
Mørbradsauté Dijon
Serveres med små bagte tomater, champignons, ærter og bacon,
samt pommes frites
Kr. 158,-
Paneret flæsk med persillesauce
Serveres med hvide kartofler og rødbeder
Kr. 128,-
Wienerschnitzel
med ærter og wienerdreng, samt pommes sauté og smørsauce
Kr. 168,-
Dansk bøf med bløde løg og surt
Serveres med hvide kartofler og skysauce
Tilberedningstid 25 minutter
Kr. 128,-
ØVRIGE HOVEDRETTER
Citronbagt torsk med persillekartofler og dildsmør
Serveres med dagens grønsager
Kr. 159,-
Fyldt kyllingebryst med pommes rösti og whiskysauce
Serveres med dagens garniture
Kr. 148,-
Steaks
Oksefilet 200 g
Kr. 208,-
Oksefilet 300 g
Kr. 248,-
Oksemørbrad 200 g
Kr. 248,-
Oksemørbrad 300 g
Kr. 288,-
Amerikansk Ribeye 300 g
Kr. 298,-
DESSERTER
Blødende chokoladekage med vaniljeis
Kr. 78,-
Ostetallerken med oste fra Naturmælk
Landbrie, Røde Kristian og høost