Festarrangement på Hotel Røde-Kro

I sidder her med vores selskabskort. I den finder I alle de oplysninger, I skal bruge til at planlægge jeres næste fest. Menuerne er sæsonbestemte, så man får råvarerne, når de er bedst. Men den klassiske menu skal I heller ikke snydes for.
Vi har mange års erfaring inden for selskaber og er derfor i stand til at vejlede, så alle detaljer lever op til jeres ønsker – uanset om det er ønsker til menu, vine eller borddækning.
For jer betyder det, at I trygt kan overlade arrangementet til os og nyde festen sammen med jeres gæster.
I er altid velkomne til at kigge forbi hotellet til en uforpligtende samtale – dog anbefaler vi altid at ringe i forvejen, så vi kan give jer den fulde opmærksomhed.
Vi ser frem til at byde jer og jeres gæster velkommen på Hotel Røde-Kro.

Med venlig hilsen
Hotel Røde-Kro
Winnie & Erik Jørgensen

Skal du holde fest nær Rødekro og Aabenraa? – Lad os stå for dit arrangement

Menuerne er sæsonbestemte, så man får råvarerne, når de er bedst. Men den klassiske menu skal I heller ikke snydes for.

Nedenstående menuer er til minimum 12 personer

Forretter

Rosenkålscreme med souffléboller

**Kr. 55,-

Scampisalat (Feldsalat, tørrede bær og citron)

Kr. 68,-

Fisketerrine med sprød salat

Kr. 58,-

Rødtungerulle med porrecreme

Kr. 65,-

Hovedretter

Varmrøget laks på fennikelsauté

Serveres med hvidvinscreme og krydderstegte kartofler

Kr. 158,-

Kylling med bagte rodfrugter

Serveres med estragonsauce og smørristede kartofler

Kr. 148,-

Rosastegt filet af okse med variation af rødder

Serveres med forårsløgscreme og pommes galette

Kr. 158,-

Kalve eller oksemørbrad med syltede beder og brændt porre

Serveres med portvinsreduktion og pommes anna

Kr. 188,-

Desserter

Rumtopf – frugtsalat for voksne med råcreme

Kr. 52,-

Cheesecake med havtorn

Kr. 52,-

Nøddekurv med hjemmelavet sorbet

**Kr. 65,-

Marcinbagt æble med kanel

Kr. 58,-

Forretter

Hvide asparges med to slags skinke og sauce Hollandaise

*Kr. 79,-

Røget kylling med ramsløgspesto

Kr. 62,-

Kold agurkecreme med røget laks

Kr. 62,-

Tuncarpaccio

Kr. 68,-

Hovedretter

Laks med grønne asparges

Serveres med porrecreme og spæde kartofler

Kr. 158,-

Svinemørbrad svøbt i bacon

Serveres med skysauce og nøddestegte kartofler

Kr. 148,-

Rosastegt filet af okse med spæde grønsager

Serveres med skysauce og pommes anna

Kr. 158,-

Kalve eller oksemørbrad med langtidsbagte tomater

Serveres med urtesjus og nye kartofler

Kr. 188,-

Desserter

Rabarbervariation

Kr. 65,-

Jordbær med vaniljeis

**Kr. 68,-

Variation af koldskål

Kr. 65,-

Lakridspanna cotta med nøddeparfait

**Kr. 58,-

Forretter

Kold suppe – Gazpacio, agurk eller blomkål

**Kr. 55,-

Skindstegt multe på sprødt

Kr. 58,-

Dampet hellefisk med urteskum

**Kr. 62,-

Røget skinke med tomatsalat

Kr. 62,-

Hovedretter

Pighvar på sauté af grønsager

Serveres med hvidvinssauce og smørristede kartofler

Kr. 178,-

Honningglaseret kam af gris med majs og kantareller

Serveres med urtesjus og persillekartofler

Kr. 148,-

Rosastegt filet af okse med syltede beder

Serveres med porrecreme og pommes rissolée

Kr. 158,-

Kalve eller oksemørbrad med svampe

Serveres med sennepsjus og kartoffelsoufflé

Kr. 188,-

Desserter

Gateau Marcel med kirsebærsorbet

Kr. 68,-

Roulade af hvid kaffeis med hindbær

Kr. 68,-

Vanilleparfait med chokoladestykker

Kr. 58,-

Brombærfragilité

Kr. 68,-

Forretter

Cremesuppe – blomkål, jordskokke eller kartoffelporre

**Kr. 55,-

Rimmet torsk med tomatconcassé

Kr. 62,-

Laksecannaloni med porrecreme

Kr. 58,-

Serrano med friskost på salat

Kr. 68,-

Hovedretter

Dyrefilet med syltede tranebær og sauté af svampe

Serveres med vildtsauce og pommes fondant

Kr. 188,-

Variation af and med orangesauce og lun rødkålssalat

Serveres med honningglaserede kartofler

Kr. 168,-

Rosastegt filet af okse med skorzonerødder

Serveres med rødvinsglace og krydderbagte kartofler

Kr. 158,-

Kalve eller oksemørbrad med jordskokker

Serveres med cognacjus og pommes anna

Kr. 188,-

Desserter

Tobleroneis på mandelbund

Kr. 62,-

Tarte Tartin med kanelsorbet

Kr. 65,-

Creme Brûlée med ”Broken Gel” af passionsfrugt

Kr. 58,-

Blødende chokoladekage

Kr. 68,-

Forretter

Røget ørred med stuvet spinat

Kr. 58,-

Rejeanretning med pesto

Kr. 65,-

Lakseanretning

Kr. 68,-

Tarteletter med høns i asparges

**Kr. 52,-

Suppe efter eget valg

Kr. 52,-

Hovedretter

Kyllingeroulade med årstidens garniture

Samt pommes rösti og whiskysauce

Kr. 128,-

Sprængt oksebryst med årstidens garniture

Samt peberrodssauce og hvide kartofler

Kr. 135,-

Kalvesteg stegt som vildt med waldorff, asier og tyttebær

samt bønner, sukkerbrunede kartofler og vildtsauce

Kr. 128,-

Oksesteg med sønderjysk hvidkål, asier og tyttebær samt bønner

Serveres med hvide kartofler og flødesauce

Kr. 135,-

Desserter

Chokoladekage med is

Kr. 48,-

Pandekager med is og frugt

**Kr. 48,-

Kroens Islagkage

Kr. 48,-

Portionsanrettet citronfromage

Kr. 48,-

Desserttallerken

Kr. 48,-

Velkomst

Husets velkomst

Kr. 208,-

Cava Mont-Marcal Brut eller Demi sec

Kr. 248,-

Viña Tarapaca Brut Chardonnay, Chile

Kr. 248,-

Hvidvin med hyldeblomst

Kr. 258,-

Snacks

Saltede mandler

Kr. 25,-

Lakridspopcorn

Kr. 20,-

Rugbrødssnacks

Kr. 20,-

Saltstænger og peanuts

Kr. 20,-

Grissini med 2 slags dip

Kr. 25,-

Kaffe, sødt & Avec

Kaffe og the

Kr. 30,-

Småkager

Kr. 20,-

Kransekagestykker

Kr. 26,-

Sarah Bernard

Kr. 26,-

Molly’s Irish Cream

Kr. 30,-

Gul Grand Marnier

Kr. 45,-

Camus VS

Kr. 45,-

Matusalem 15 års

Kr. 55,-

Se i øvrigt vores velassorterede aveckort for flere muligheder

Natmad

Suppe efter eget valg – serveres med flûte

Kr. 55,-

”Byg selv” hotdog’s

Kr. 55,-

”Byg selv” Croissanter med hønsesalat og rejesalat

Kr. 55,-

Frikadeller med kold kartoffelsalat

Kr. 48,-

Æggekage med bacon og purløg

Kr. 55,-

Sønderjysk pølsebord

Kr. 65,-

Det med småt

Følgende er inkluderet i priserne:

  • Selskabslokale
  • Opdækning af borde
  • Vi hjælper gerne med pålægning af bordkort, hvis de er sorterede og klargjorte
  • Duge og servietter
  • Standard blomsterdekorationer
  • Høflig og venlig betjening fra start til slut

Vi hjælper gerne med reservation af værelser og bestilling af musik.

Alle priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms
– priser og menuer er gældende fra 1. oktober 2019.

Mad ud af huset

Ønskes maden ud af huset gælder følgende:

  • Forretter og desserter anrettes på fade medmindre andet aftales.
  • Retter med * laves ikke ud af huset.
  • Retter med ** skal man selv anrette efter levering.
  • Varme retter leveres i termokasser og anrettes før servering.
  • Emballage skal afleveres indenfor 4 dage i rengjort tilstand.
  • Der pålægges et depositum på kr. 500,- for emballage.
  • Vi leverer gerne maden, dog gælder:
  • Der skal bestilles til min. 12 kuverter.
  • Levering er gratis indenfor 15 km.
  • Ved afstande mellem 15 og 25 km er prisen kr. 250,- for levering.
  • Ved afstande derover er prisen efter individuel aftale.