Hold dit festarrangement på Hotel Røde-Kro

Skal du holde fest? – Så lad os stå for din fest på Hotel Røde-Kro

Nedenstående retter serveres på klassisk vis og serveres enten på tallerken eller fra fad.
Alle hovedretter bydes to gange.

Kontakt gerne receptionen får en uforpligtende samtale, hvis vi skal hjælpe dig med din næste fest.

Nedenstående menuer er til minimum 12 personer.

Forretter

Lakseanretning med tre slags laks

Kr. 75,-

Tarteletter med høns i asparges

Kr. 65,-

Suppe efter eget valg

Kr. 65,-

Carpaccio med pinjekerner og parmesanflager

Kr. 78,-

Lille tapastallerken

Kr. 78,-

Hovedretter

Kyllingeroulade med sæsonens garniture.
Serveres med små ristede kartofler og whiskysauce

Kr. 148,-

Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, asier og tyttebær.
Serveres med bønner, hvide og sukkerbrunede kartofler, samt vildtsauce

Kr. 148,-

Oksesteg med sønderjysk hvidkål, asier og tyttebær. Serveres med bønner,
champignons og perleløg, samt hvide kartofler og flødesauce

Kr. 155,-

Langtidsstegt oksefilet med sæsonens garniture.
Serveres med kartoffelsoufflé og rødvinssauce

Kr. 178,-

Kalvemørbrad med sæsonens garniture.
Serveres med små kartofler med skræl og urtesky

Kr. 188,-

Dessert

Gateau Marcel med vaniljeis

Kr. 78,-

Jordbæris på mandelbund

Kr. 68,-

Snickers is på karamelbund

Kr. 68,-

Toblerone Cheesecake med friske bær

Kr. 68,-

Pandekager med rørt is

Kr. 65,-