Hold dit festarrangement på Hotel Røde-Kro

Skal du holde fest? – Så lad os stå for din fest på Hotel Røde-Kro

Nedenfor finder du vores forskellige menuer. Menuerne har vi opdelt efter sæson, så vi kan garantere, at du får råvarerne, når de er bedst.

Er du mere til de klassiske retter fås disse hele året.

Kontakt gerne receptionen får en uforpligtende samtale, hvis vi skal hjælpe dig med din næste fest.

Nedenstående menuer er til minimum 12 personer.

Forretter

Rosenkålscreme med souffléboller

**Kr. 55,-

Scampisalat (Feldsalat, tørrede bær og citron)

Kr. 68,-

Fisketerrine med sprød salat

Kr. 58,-

Rødtungerulle med porrecreme

Kr. 65,-

Hovedretter

Varmrøget laks på fennikelsauté

Serveres med hvidvinscreme og krydderstegte kartofler

Kr. 158,-

Kylling med bagte rodfrugter

Serveres med estragonsauce og smørristede kartofler

Kr. 148,-

Rosastegt filet af okse med variation af rødder

Serveres med forårsløgscreme og pommes galette

Kr. 158,-

Kalve eller oksemørbrad med syltede beder og brændt porre

Serveres med portvinsreduktion og pommes anna

Kr. 188,-

Desserter

Rumtopf – frugtsalat for voksne med råcreme

Kr. 52,-

Cheesecake med havtorn

Kr. 52,-

Nøddekurv med hjemmelavet sorbet

**Kr. 65,-

Marcinbagt æble med kanel

Kr. 58,-

Forretter

Hvide asparges med to slags skinke og sauce Hollandaise

*Kr. 79,-

Røget kylling med ramsløgspesto

Kr. 62,-

Kold agurkecreme med røget laks

Kr. 62,-

Tuncarpaccio

Kr. 68,-

Hovedretter

Laks med grønne asparges

Serveres med porrecreme og spæde kartofler

Kr. 158,-

Svinemørbrad svøbt i bacon

Serveres med skysauce og nøddestegte kartofler

Kr. 148,-

Rosastegt filet af okse med spæde grønsager

Serveres med skysauce og pommes anna

Kr. 158,-

Kalve eller oksemørbrad med langtidsbagte tomater

Serveres med urtesjus og nye kartofler

Kr. 188,-

Desserter

Rabarbervariation

Kr. 65,-

Jordbær med vaniljeis

**Kr. 68,-

Variation af koldskål

Kr. 65,-

Lakridspanna cotta med nøddeparfait

**Kr. 58,-

Forretter

Kold suppe – Gazpacio, agurk eller blomkål

**Kr. 55,-

Skindstegt multe på sprødt

Kr. 58,-

Dampet hellefisk med urteskum

**Kr. 62,-

Røget skinke med tomatsalat

Kr. 62,-

Hovedretter

Pighvar på sauté af grønsager

Serveres med hvidvinssauce og smørristede kartofler

Kr. 178,-

Honningglaseret kam af gris med majs og kantareller

Serveres med urtesjus og persillekartofler

Kr. 148,-

Rosastegt filet af okse med syltede beder

Serveres med porrecreme og pommes rissolée

Kr. 158,-

Kalve eller oksemørbrad med svampe

Serveres med sennepsjus og kartoffelsoufflé

Kr. 188,-

Desserter

Gateau Marcel med kirsebærsorbet

Kr. 68,-

Roulade af hvid kaffeis med hindbær

Kr. 68,-

Vanilleparfait med chokoladestykker

Kr. 58,-

Brombærfragilité

Kr. 68,-

Forretter

Cremesuppe – blomkål, jordskokke eller kartoffelporre

**Kr. 55,-

Rimmet torsk med tomatconcassé

Kr. 62,-

Laksecannaloni med porrecreme

Kr. 58,-

Serrano med friskost på salat

Kr. 68,-

Hovedretter

Dyrefilet med syltede tranebær og sauté af svampe

Serveres med vildtsauce og pommes fondant

Kr. 188,-

Variation af and med orangesauce og lun rødkålssalat

Serveres med honningglaserede kartofler

Kr. 168,-

Rosastegt filet af okse med skorzonerødder

Serveres med rødvinsglace og krydderbagte kartofler

Kr. 158,-

Kalve eller oksemørbrad med jordskokker

Serveres med cognacjus og pommes anna

Kr. 188,-

Desserter

Tobleroneis på mandelbund

Kr. 62,-

Tarte Tartin med kanelsorbet

Kr. 65,-

Creme Brûlée med ”Broken Gel” af passionsfrugt

Kr. 58,-

Blødende chokoladekage

Kr. 68,-

Forretter

Røget ørred med stuvet spinat

Kr. 58,-

Rejeanretning med pesto

Kr. 65,-

Lakseanretning

Kr. 68,-

Tarteletter med høns i asparges

**Kr. 52,-

Suppe efter eget valg

Kr. 52,-

Hovedretter

Kyllingeroulade med årstidens garniture

Samt pommes rösti og whiskysauce

Kr. 128,-

Sprængt oksebryst med årstidens garniture

Samt peberrodssauce og hvide kartofler

Kr. 135,-

Kalvesteg stegt som vildt med waldorff, asier og tyttebær

samt bønner, sukkerbrunede kartofler og vildtsauce

Kr. 128,-

Oksesteg med sønderjysk hvidkål, asier og tyttebær samt bønner

Serveres med hvide kartofler og flødesauce

Kr. 135,-

Desserter

Chokoladekage med is

Kr. 48,-

Pandekager med is og frugt

**Kr. 48,-

Kroens Islagkage

Kr. 48,-

Portionsanrettet citronfromage

Kr. 48,-

Desserttallerken

Kr. 48,-